מה הסיכוי? להיקלט בשפיכה שניה.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

08/03/2018 | 14:02 | מאת: רינה

מנסים להיקלט להריון בלהט היצרים בעלי גמר בפעם הראשונה בחוץ (ברח לו). בפעם השניה כ 3 שעות בערך לאחר הפעם הראשונה הוא גמר בפנים. מה הסיכוי להיקלט בפעם השניה? קיימנו יחסים באחת בלילה של 7/3 . לפי בדיקות הדם הביוץ היה אתמול 7/3 בצהריים. אין בעיית זרע. תודה

08/03/2018 | 14:42 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

אם אין בעיה בספירת הזרע, גם בשפיכה שנייה יהיו תאי זרע ובהחלט ניתן להיכנס להריון בצורה זו.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר