כניסה להריון תוך לקיחת נבידו

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

27/02/2018 | 22:00 | מאת: מוטי

שלום רב, אני בן 40. עקב חוסר חשק מיני ותפקוד מיני ירוד בעקבותיו ולאחר שבדיקות הדם הראו באופן עקבי שרמת הטסטוסטרון נמוכה לקחתי זריקות טסטווירון במשך חצי שנה מדי 3 שבועות. עברתי לאחרונה לזריקת נבידו. לקחתי את השניה חודש וחצי לאחר ההזרקה הראשונה. רציתי לשאול האם ניתן להשיג הריון תחת טיפול בטסטוסטרון - נבידו או טסטווירון. ואם לא - כמה זמן צריך לחכות מהזרקת הנבידו האחרונה עד שאפשר לנסות שוב להשיג הריון. תודה

04/03/2018 | 09:21 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

יש להתייעץ עם הרופא שנתן את הטיפול לגבי שאלה זו.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר