בטא ,הפסקה מתמיכה ודימום

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/01/2018 | 23:06 | מאת: אנונימית

עשיתי בדיקת בטא היום שיצאה 160. בדיקת בטא ראשונה שלי. קיבלתי היום דימום חלש,בהפסקות . הרופא נתן לי לקחת תמיכה בג'ל ובכדורים לבליעה אך הייתי בלי תמיכה 4 ימים. יכול להיות שההריון "נאבד" בגלל ההפסקה 4 ימים ללא תמיכה ? בטא שנייה עוד יומיים,כמה היא צריכה להיות בשביל שזה יהיה תקין ?

16/01/2018 | 11:42 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום אנונימית, בטא של 160 מעיד על תחילת הריון. באם ההריון תקין, בדר"כ בדיקת הבטא השניה צריכה להיות בעלת ערכים כפולים מהראשונה. כדאי להפנות את השאלות לרופא נשים המתמחה בנושא. המון בהצלחה בהמשך

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר