אחרי ניתוח מיקרו טסה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

02/08/2017 | 06:29 | מאת: סטיב

שלום לפני מספר חודשים אובחנתי בקליינפלטר,עברתי לפני יומיים ניתוח מיקרו טסה ולא נמצאו תאי זרע כלל. האם לאחר הפרוצדורה יש עוד דרכים שניתן למצוא זרע או שהכל אבוד?

02/08/2017 | 06:31 | מאת: סטיב

מה דרכי הטיפול המומלצות בתפרים שלאחר הניתוח,אני סובל מכאבים עזים ונפיחות במיקום הניתוח. מעבר לכך שכחתי לשאול,האם ניתן לקבל קיצבה או אחוזי נכות בגלל הקליינפלטר והעקרות

06/08/2017 | 14:23 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

ניתן לבצע חיפוש תאי זרע במיקרוסקופ בהגדלה גדולה במרכז ברטוב, תהליך שאינו פולשני ולא מצריך ניתוח. הסיכוי למצוא תאים במצב כזה הוא קטן. כדאי קודם לבוא לפגישת יעוץ כדי שנוכל לדעת יותר פרטים על מצבך ואיך ניתן לעזור. לגבי ביטוח לאומי- איני יודע.

31/08/2017 | 21:26 | מאת: סטיב

יש הגדלה יותר גדולה מהמיקרוסקופ שמשתמשים במיקרו טסה?

07/09/2017 | 09:04 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

במרכז ברטוב ישנו מיקרוסקופ מיוחד שפותח יחד עם חברת אולימפוס, המסוגל לתת הגדלה של הדוגמא פי 6300. זוהי הגדלה גדולה מאוד ובכך אפשר לראות בצורה מקסימלית את הדוגמא. מומלץ לבוא למרכז ברטוב להתייעץ עם המומחים שלנו איך כדאי להמשיך את התהליך.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר