בטא 5067 האם הכל תקין?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

06/06/2017 | 18:32 | מאת: הריון ראשון

שלום, ביצעתי בדיקת דם שהראתה באר 5067 אך אמרו שעוד מוקדם לביצוע אולטרסאונד לאיתור דופק. מרגישה קצת כאבים בבטן תחתונה משאל במהלך היום. האם יש חלילה סיכוי שההריון מחוץ לרחם או שאינו תקין??

08/06/2017 | 10:42 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום לך, זהו פורום המתמקד בפוריות הגבר, לכן כדאי לשאול שאלה זו את רופא הנשים שלך. בהצלחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר