אני בן 33 עשיתי בדיקת זרע ולא הבנתי את ההסבר של המורפולוגיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/03/2017 | 22:37 | מאת: א

בבדיקה מורפולוגית נמצאו- לא נצפו תאי זרע בעלי ראש,צואר וזנב תקינים. פתולוגיות ראש תא הזרע 40% פתולוגיות Midpiece 25% פתולוגיות זנב 25% סיכום- ריכוז תאי הזרע בתחום ערכי הנורמה של who שיעור התנועתיות בתחום ערכי הנורמה של who ערכי המורפולוגיה של תאי הזרע התקינים- לא נצפו תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים. האם הבדיקה תקינה, ומה זה אומר לא נצפו תאי זרע בעלי ראש. אשמח לקבל תשובה תודה...

26/03/2017 | 03:23 | מאת: א

בנוסף 4% תאי זרע תקינים תיקון - פתולוגיות זנב 35%

26/03/2017 | 10:46 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

4% תאים תקינים זה נמוך אך בגבול הנורמה. בדר"כ מפרטים בתוצאות כמה אחוז ליקויים נמצאו בראש, כמה בזנב וכמה בצוואר. כדי לברר יותר לעומק את המורפולוגיה, מומלץ לעשות במרכז ברטוב בדיקת אבחון מורפולוגי בהגדלה גדולה, הבדיקה המקיפה לפוריות הגבר, ובהנתן התוצאה תוכל לדעת מהי המורפולוגיה של תאי הזרע ומהם הליקויים שנמצאו בתאים.

26/03/2017 | 14:08 | מאת: א

מה זה אומר לא נצפו תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים?

26/03/2017 | 14:36 | מאת: א

בבדיקה מורפולוגית נמצאו- לא נצפו תאי זרע בעלי ראש,צואר וזנב תקינים. 4% פתולוגיות ראש תא הזרע 40% פתולוגיות Midpiece 25% פתולוגיות זנב 35% סיכום- ריכוז תאי הזרע בתחום ערכי הנורמה של who שיעור התנועתיות בתחום ערכי הנורמה של who ערכי המורפולוגיה של תאי הזרע התקינים- לא נצפו תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים. האם הבדיקה תקינה, ומה זה אומר לא נצפו תאי זרע בעלי ראש. אשמח לקבל תשובה תודה...

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר