זריקות טסטוסטרון האם זה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

26/12/2016 | 11:27 | מאת: רועי

שלום, בן 32 ולאחרונה קיבלתי מרשם לזריקות טסטוסטרון בעקבות ירידה בחשק המיני. לפי המידע שקראתי, הטיפול הנ"ל עוזר אך עלול לגרום להתכווצות האשכים. במידה והאשכים ייתכווצו, האם ייצור הזרע ימשך כרגיל? מצד אחד היצר המיני יגבר אבל הזרע ייפגע? תודה

03/01/2017 | 15:00 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום רועי. טיפול בטסטוסטרון יכול להשפיע על ייצור הזרע. חשוב להתייעץ עם אורולוג

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר