בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/04/2011 | 23:31 | מאת: שירי

שלום רב אני בת 24 שנה ו-3 אחרי לידה (ניתוח קיסרי). אנחנו מעוניינים בהריון נוסף אך המחזור שלי מאוד לא סדיר. אני צריכה עזרה בחישוב מאוד הביוץ. תאריכי מחזור אחרונים (26.1, 27.2, 11.4) כעת השאלה איך אני יודעת מתי הביוץ אחרי המחזור אחרון? תודה מראש על העזרה

12/04/2011 | 10:24 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ניתן לקבוע את מועדי הביוץ והאם בכלל מתרחש ביוץ טבעי רק על סמך מועדי המחזורים האחרונים. ממליץ לבצע מעקב ביוץ בעזרת ערכות ביוץ ביתיות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר