פגיעה בעצב?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

06/05/2011 | 08:58 | מאת: חני

שלום רב ביום שבת, לפני שבועיים, הגעתי לחדר מיון עקב התקף כאבים במותן שמאל, שהיה כנראה, RC /באותו יום קיבלתי זריקת וולטרן בטוסיק העליון בצד ימין. כעבור יומיים, התחלתי להרגיש בירך(עליון), זה אומר מעט מתחת למקום הזריקה, סוג של כאב, הדומה לכאב שחשים בעקבות מכה שמקבלים- לא היה סימן כחול או משהו אחר המעיד על כך-לא ממש התיחסתי לזה. הבעיה היא שמיום ליום, זה כואב יותר, הכאב הוא כבר לא ממש כמו כאב של מכה אלא יותר של דלקת, אבסס וזה הרבה יותר מפושט בכל האזור שם(החל ממקום הזריקה עמצה ועד לירך) עד כדי כך שאני נאלצץי להפרד ממכנסיים וללבוש חצאית על מנת שלא יהיה מגע עם המקום- אין נפיחות, אין אודם, אין כחול, אין כלום. לא רואים שום דבר, אבל זה מאוד מציק ולדעתי, הולך ומחמיר.לפני כ4 ימים, שאלתי רופא שעובד איתי(בלי להראות את המקום, כי לא היה לי נעים), הוא אמר שזה מאה אחוז פגיעה בעצב, בעקבות הזריקה ,ושזה יעבור בעצמו עם הזמן ושאין טעם להתחיל כרגע עם סדרת בדיקות שסביר להניח , יהיו מיותרות. השאלה שלי פשוטה: האם אתה מסכים איתו? תודה רבה על הסבלנות השאלה שלי: האם , זה באמת יכול להיות זה?

קשה לי או לכל רופא סביר לאבחן אצלך משהו ב 100 % בלי לבדוק אותך. למרות שלרופא שעובד איתך זה כנראה אפשרי. רפואת מסדרונות יכולה להיות מסוכנת. מציע שתפני לאורתופד ותראי לו את המקום בלי להתביש.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי