כאב חזק בצד ימין מתחת לחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

03/12/2016 | 13:20 | מאת: גלי

שלום ד"ר, אני מזה כ-3 שבועות עם ברונכיט קשה עם שיעול חזק . מאתמול התחיל כאב מאוד חד בצד ימין מתחת לחזה בעיקר בעת שיעול. האם יתכן סדק בצלע בעקבות השיעול? האם יש טעם לבצע צילום או שבכל מקרה אין מה לעשות? יכול להיות משהו אחר. (צילום ריאות שעשיתי לפני כשבועיים יצא תקין). כיצד ניתן להקל על הכאב? תודה רבה. גלי

סדקים יש בצלחות או בשמשות. בצלעות -יתכן שבר עקב שיעול מאומץ. בדרך כלל טיפול אנלגטי יכול לעזור , ואם יש שבר צפוי שיפור הדרגתי בתוך 6 שבועות. מציע לפנות לרופא.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי