תוצאת אולטרה סאונד כף רגל וקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

02/11/2016 | 19:02 | מאת: אורנה

דר שלום רב ותודה מראש, כתבתי לך בתאריך 15.10 וענית לי: "הסיכוי שלבת 27 יהיה סרטן בכף רגל הוא נמוך ביותר, נכון שלא ניתן לתת אבחנה בלי תוצאות אולטרסאונד ו MRI, אבל סביר להניח שמדובר במצב שפיר וניתן לטיפול. ובכן קיבלה תשובה מאולטרה סאונד :"כף רגל שמאל: 1.2 ס"מ. *0.5* בבדיקה של האזור הנמוש הודגם מוקד תת עורי היפואקואי בגודל 1.5 ללא עדות לוסקיולריה מסביבו או בתוכו. מתאים במקום ראשון לפיברומה. ללא עדות לקוצלקציה או בצקת תת עורית. מה זה אומר? מלא תודה, אורנה

אכן לא סרטן. אלא גידול שפיר של רקמה הדומה לצלקת. מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי