בעיה בכפיים-כתף קפואה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

25/09/2016 | 15:07 | מאת: רוני

הי, מזה מספר חודשים אני סובלת מכאבים בכתף בחודשיים האחרונים הכאבים החמירו ואני מוגבלת בתנועותי.לפי האבחנה של הרופא זה כנראה כתף קפואה. עשיתי זריקת קורטיזון אחת שלא הועילה. מה הפתרון אם יש בכלל?האם כדאי להזריק שוב?מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאבים. תודה

אם מדובר בכתף קפואה - השיפור יבוא . ניתן להוסיף פיזיותרפיה , לקבל תרופות נגד כאבים ולהגיע לביקורת אצל האורתופד.

05/10/2016 | 11:06 | מאת: רוני

הי בהמשך לשאלתי הומלץ לי (רופא פרטי) טיפול DISTENSIV HYDRO הזרקה לכתף של מים סטריליים ולאחר מכן דיקור של ההסתיידות.האם מומלץ? תודה

מנהל פורום אורתופדיה - כללי