קרע בגיד הסופראספינטוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

28/08/2016 | 15:20 | מאת: רפי

שלום וברכה. נמצא לי בצילום אולטרסאונד קרע חלקי בגיד סופראספינטוס בכתף באורך של 6 מ''מ וטנדיטיס בגיד הבייספס. השאלה היא האם מומלץ לשרת בשירותי הקרבי, עד כמה חמור זה? אפשר לאמץ את הכתף כרגיל או שזה עלול להחמיר את הפציעה? אשמח לקבל קצת פרופורציה על הקרע הנ''ל ולשמוע פרטים. אשמח לתשובה בהקדם. תודה!

שאלות טובות. צריך לטפל - אופציה לטיפול ב תרופות , PT . השאלה לגבי שירות קרבי -ניתן לענות עליה לאחר שיחה ובדיקה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי