מתיחה חזקה בשריר ירך האחורי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

31/07/2016 | 20:26 | מאת: דני

ד"ר שלום, בן 38, בריא. אתמול במהלך משחק טניס הרגשתי מתיחה חזקה בשריר הירך האחורי ברגל שמאל. מאז, בכל פעם שאני יושב ומתכופף קדימה, אני מרגיש את המתיחה בצורה חזקה מאוד. גם ביישור הרגל קדימה המתיחה מורגשת. ככל הנראה (ככה אמר לי המטפלת באולטראסאונד) יש לי קרע קטן בשריר. עדיין לא קיבלתי תשובת הרופא. אבקש לשמוע את אבחנתך, מה זמן ההחלמה והאם יש דרך לזרז את הטיפול. חשוב לי מאוד לחזור להתאמן גם בטניס וגם בריצה. תודה, דני

אם מדובר בקרע קטן - ההחלמה תוך מספר שבועות . ניתן לחזור לפעילות די מהר . חשוב לקבל טיפול ב פיזיותרפיה

מנהל פורום אורתופדיה - כללי