פרקי ירכיים תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

24/07/2016 | 10:39 | מאת: ורדינה

בבדיקת MRI נמצא: "בצקת והאדרה לשדית נרחבת באצטבולום הימני ובראש וצוואר הפמור הימני. מודגם נוזל תוך פרקי בכמות מתונה עם עיבוי והאדרה של הסינוביום. מודגם בצוואר הפמור הימני ובאיזור הפרי טרוכנטרי קו היפואינטנסי מפותל וותכן קו שבר טרבקולרי. מודגמים אותות חריגים נרחבים בלברום הקדמי העליון מימין עקב קרע נרחב. מודגמים שינויים OA התחלתיים בפרק הירכך השמאלי עם גופיף גרמי מנותק בסמוך להיקף האצטבולום עם אותות חריגים בלברום הקדמי עליון בסמוך." מה כל זה אומר בעברית פשוטה?

קרוב לוודאי שיש פרטים נוטספים אותם לא מסרת כמו: מה גילך? עיסוק בספורט או חבלה? מה התלונות שלך?, מה מצא האורתופד בבדיקה? משמעות התשובה קשורה לידע נוסף אודותייך. ללא הפרטים הנוספים- יש כמה ממצאים לא תקינים/ נזק במפרק.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי