כאב ברגל ימין מהקרסול מטה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

11/04/2016 | 09:29 | מאת: שוש

יום חמישי התחיל לי כאב בכף רגל שמאל שגרם לי לצליעה. מכיוון שסבלתי מכאבים ממש חזקים ובנוסף התקלף לי העור ונהייתה מוגלה הלכתי לרופא ביום שישי. הרופא אמר שיש לי דלקת, הביא לי משחה אנטיביוטית ואמר לי לעשות בדיקות דם עוד שלוש שבועות. במוצש התחיל לי כאב חזק ברגל ימין, שם אין לי מוגלות, פשוט כואב לי מאוד חצי מהרגל, בעצם... אני אודה לכל עצה מה לעשות.... מה שקורה לי עם הרגליים מתלווה להרבה מאוד דברים שקורים לי בתקופה האחרונה... יש לי סחרחורות לעיתים קרובות כתוצאה מאיבוד שדה ראייה פתאומי, חולשה ביד ימין- אין לי כוח לפעמים להרים את היד אפילו, עייפות- הולכת לישון בזמן האחרון בשמונה בערב, גדל לי פצע מוגלתי בעצם הזנב, כאבי אוזניים חזקים, קליקים בלסת. לא סיפרתי לרופא הכל כי זה נשמע פשוט לא אמין ולא הגיוני... אבל ההרגשה אצלי לא טובה... אני ממש דואגת כי אני רק בת 26... מה זה יכול להיות? ומה אני יכולה לעשות כדי להקל על הכאב ברגל?

מציע לפנות בהקדם לרופא.

11/04/2016 | 20:29 | מאת: שוש

הייתי אצל הרופא כבר ביום שישי (כתבתי את זה בגוף השאלה). הרופא שלח אותי לבדיקות דם לעשות עוד שלוש שבועות אחרי שתעבור לי הדלקת ברגל שמאל. תוכל לאמר לי מה הכאב ברגל ימין (מרגישה בעצמות) יכול לבטא? האם קשור לדלקת? אם תוכל לכתוב לי משהו שיכול להעביר את הכאבים כי אני הולכת בצליעה..

מנהל פורום אורתופדיה - כללי