כיווץ האצבעות(לכדי אגרוף) של יד שמאל באופן רנדומלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

03/04/2016 | 15:40 | מאת: גבי

שלום רב, בן 49 בריא בדרך כלל, לאחרונה יש לי תופעה של כיווץ אצבעות (כמעט לכדי אגרוף) יד שמאל הקוראת באופן רנדומלי. אני מיישר את האצבעות חזרה בעזרת יד ימין ואז זה נעלם באופן מידי.יש לציין שהתופעה אינה כואבת ואולם הכיווץ ממש חזק בעיקר באצבע ובאמה. זה מזכיר את הכיווץ הלא רצוני המוכר שמתחולל באצבעות הרגל כאשר שוחים. האם זה מוכר? האם זה חוסר במינרל כלשהו? יש לציין שאני עושה ספורט מתון הכולל משקולות מדי פעם תודה רבה גבי

מציע לגשת לרופא המשפחה . הערכה נוירולוגית ורמות אלקטרוליטים בדם (כולל קלציום)נדרשים בשלב ראשון.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי