בצקת בברך לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

28/03/2016 | 15:56 | מאת: רונית

היי נפלתי לפני כחודש על ברך שמאל ושברתי את הפיקה בצורה שלמה . אני עם סד לקיבוע הברך מאז. נותרו לי שבועיים להיות עם הסד שלא מאפשר לי לקפל את הברך. בשלושה ימים האחרונים יש לי בצקת באיזור הנפילה מסביב לפיקה ללא כאבים. הביקורת הבאה שלי אצל האורתופד בבית חולים שיבא היא עוד שבועיים ואז יחליפו לי את זה לסד עם צירים. האם הבצקת מסוכנת ? האם ללכת לאורתופד בקהילה ? תודה רונית

לפי התיאור לא מדובר בתופעה מסוכנת. אך יתכן שישנו לחץ מקומי עקב בהבס או החבישה. מציע לגשת לרופא המשפחה או אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי