בליטה על השוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

22/03/2016 | 15:25 | מאת: הספורטאית

שלום דוקטור אני מתאמנת באומנויות לחימה ולאחרונה שמתי לב לבליטה, כמו גולה, שגדלה על השוק (עם או בלי קשר לאימונים) בבדיקת אולטרסאונד נכתב: באיזור הממצא המישושי בחלק העליון של שוק ימין, הודגם מבנה אקוגני באקוגניות דומה לשומן התת עורי, עם מבנה נוזלי לא סדיר בתוכו. ללא אותות דופלר צבע. ממדי המבנה כולו כ 12*8*7 ממ, מראה הנגע לא אופיני - חבלתי? זיהומי?נאופלסטי? תוכל בבקשה לכוון אותי - מה זה יכול להיות ?? תודה

זה יכול להיות : חבלתי(ביטוי של נזק לרקמה). זיהומי (מוגלה). נאופלסטי(גידול) כפי שפירש המומחה. מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי