כאבי גב תחתון .סי טי או mri

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

25/02/2016 | 00:53 | מאת: אורטל

שלום בשבועיים האחרונים התחלתי לחוש בכאבי גב תחתון...וצחושבה שזה כאב עצבי כי זה מתפשט למותניים ולעיתים גורם לי קושי לזוז ולקום מישיבה לעמידה , הייתי אצל אורטופד והדבר היחיד שעשה שלח אותי לבדיקת סי טי אבל היות ויש קרינה בסי טי בקשתי גם הפנייה לMRI שזה ללא קרינה. שאלותיי מה עדיף לי לעשות והכי טוב שהרופא יוכל לראות מה יש לי איזה בצילום? סי טי או MRI? תודה

חזקה על הרופא שלך שהוא מבקש שתבצע את הבדיקה הנחוצה להערכת מצבך ושהוא יוכל לראות אותה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי