בעיות גב - רפואה אלטרנטיבית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

01/02/2016 | 10:51 | מאת: עומר

שלום, אני סובל מבעיות גב מזה כמה שנים, הובחן לי בלט דיסק בC5 C6 ללא בעיה בעצבים. אפשר להגיד שעל הדף הכל תקין אצלי וחוץ מהכאבים , לאף אורתרפד אין מושג מה הבעיה שלי. הומלץ לי במפגש האחרון לפנות לדיקור סיני. רציתי לשמוע חוות דעת שנייה על דיקור והאם מומלץ ללכת לכירופקרט?

ממכתבך גם לי אין מושג מה הבעיה. ה CT הוא של הצואר. הכאבים הם בגב. אין ממש קשר ביניהם. לא ניתן להמליץ על טיפול בהעדר מידע על מהות הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי