כאבים בחזה בצד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

17/01/2016 | 21:42 | מאת: דורון

היי. אז מזה חודש וחצי שאני חש כאבים עמומים אך מאוד מאוד מציקים בצד ימין של החזה למטה, שמחריף לפי התנוחה שבה אני יושב. הכאב הזה הטא קבוע, אך אני שםפ לב שכאשר אני לגמרי עסוק בדברים אחרים, או שאני מתאמן, או אפילו כשאני מתעורר בבוקר, אין כאב. או שהכאב כמעט ולא מורגש. אני מתאמן בחדר כושר, ולמרבה ההפתעה דווקא בזמן ריצה או אימון אני נוטה שלא להרגיש את הכאב. אני מעשן בערך קופסא ביום, ועכשיו תוך כדי שאני כותב את ההודעה ואני יושב מכופף יחסית קדימהף, הכאב ממש ממש מציק לי. אני לא משתעל, ולא סובל מקוצר נשימה. אין לי כאבים בשום מקום אחר בגוף, ואני לא מרגיש תחושת נימולות בשום רגע. האם אני צריך לדאוג? (האם יכול להיות שהעובדה שאני נוטה לעשן 2, אן אפילו 3 סיגריות רצוף עלולות לגרום לזה?) אשמח לתשובה מכוונת....תודה.

לדאוג קצת לא יזיק. מציע לגשת לרופא המשפחה כדי לבדוק אם יש בעיה בבית החזה. -לב , ריאות וכו'. מציע להפסיק לעשן . אם אין בעיה בבית החזה - יש להעריך אם מקור הכאב בעמוד השדרה , או בעיה אורתופדית אחרת.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי