ארקוקסיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

20/11/2015 | 07:44 | מאת: יעלה

שלום! עקב כאבים חזקים בברך שמאל, עשיתי צילום רנטגן נאמר לי שיש לי שחיקת סחוס. רופא המשפחה נתן לי ארקוקסיה 90 (התור לאורטופד בעוד שבוע.) שאלתי היא: האם עלי לקחת את הכדורים למשך עשרה ימים כדי שישפיעו או שניתן לקחת אותם רק כשאני חשה כאבים. הכדורים גורמים לי סחרחורת קלה ותחושה לא נעימה. מודה על תשובתך, יעלה

ניתן לקחת את הכדור בשתי הדרכים. הרופא שנתן לך אותם יוכל לומר לך למה התכוון. הסחרחורת הקלה יכולה להיות תופעת לוואי של הכדור.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי