אורטוסקופיה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

29/09/2015 | 13:42 | מאת: חי

ב 29.7.15 לפני חודשיים עברתי ניתוח בברך ימין כריתה חלקית של המיניסקוס אחרי כמה טיפולי פיזיוטרפיה כלומר חודש וחצי אחרי הניתוח התאמנתי קצת בכדורגל ואחרי 10 דקות התחילו כאבים עזבתי תאימון וחזרתי הבית אחרי מקלחת שמתי לב שהנפיחות חזרה ומלווה בכאבים יכול לעשות תנועות מלאות ועכשיו כמעט ואין כאב והנפיחות מתחילה לאט לרדת עדיין נפוח כאבים קלים הבנתי השאלה שלי יש מצב שניגרם עוד קרע למרות הניתוח או שפשוט חזרתי לשגרה קצת מהר מדי וזה יחלוף אם הזמן ופיזיוטרפיה עכשיו אני מרגיש טוב כמעט ואין כאבים ואפילו אני רץ

יתכנו מספר סיבות למה שאתה מתאר. מציע להיצמד לפרוטוקול השיקומי שקיבלת מהרופא המנתח ובטיפול הפיזיותרפי. ולגשת לביקורת אצל המנתח.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי