התקפים: מרפק שמאל תפוס וכואב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

01/09/2015 | 11:37 | מאת: דינה

שלום רב אני גמלאית, מורה לשעבר, בת 62, גובהי כ 158 ס"מ, שוקלת 80 ק"ג. מזה כמה שנים סובלת התקפים במרפק יד שמאל. הוא תפוס וכואב. איני יכולה ליישר את היד. זה נמשך כמה שעות כל פעם, ביום ובלילה, עמידה שכיבה וישיבה. בד"כ לאחר עבודת בית קשה. הרופא טוען שחלק מהעצם התנתק כתוצאה מחבלה. איני זוכרת חבלה בעוצמה כזו שתנתק חתיכת עצם. נשלחתי לרנטגן. להלן ממצאי הרופא מילה במילה: תנועות מלאות ומעט מכאיבות, רגישות לטראלית. בצילום מרפק שינויים ניווניים ורגמנט די גדול כנראה מנותק קדמית למרפק. אני שואלת 3 שאלות: מה פשר אבחנת הרופא? מה כדאי לעשות בנידון? אני פעילה מאוד. כיצד להאט שינוייים ניווניים? רוב תודות!

דברי הרופא שאת מצטטת זהים למה שכתב. לצורך החלטה על טיפול צריך לבדוק אותך ולעיין בצילומים במרפאה אצל אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי