חוסר יציבות...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

11/07/2015 | 17:03 | מאת: אני

מזה יותר משנה אני מתקשה ללכת יותר מ- 50 מטר מבלי להרגיש שאני קורסת. גם הרגליים רועדות וגם כואבות. גם כשאני עומדת זה פתאום קורה לי. ואפילו כשאני מתעוררת בבוקר וקמה מהמיטה(לא בבת אחת) זה קורה לי. אמנם יש לי בלט דיסק ואני במעקב אורטופדי אבל הם עשו לי מבחן עקב בצד אגודל בקו ישר וראו שאני לא יציבה מפנים אותי לנוירולוגיה מה דעתך? תודה

החלטה טובה.

12/07/2015 | 11:52 | מאת: אני

תודה על התשובה ועדיין יש לי שאלה. הייתי אצל נוירולוג בעקבות כאבי ראש חזקים שתוקפים אותי פלעמים בעוצמה חזקה ביותר ולא מרפים ימים ארוכים ולעיתים כאבי ראש חזקים אבל קצרים יחסית. בבדיקת סי.טי ראש המימצאים תקינים אז מה יכול עכשיו לעשות הנוירולוג?

מנהל פורום אורתופדיה - כללי