מתי אמורים להפסיק הכאבים ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

23/06/2015 | 23:30 | מאת: זהבה

בס"ד לד"ר שלום אני מצרפת גם דו"ח מהלך הניתוח מהלך ניתוח : ניתוח בכללית RT REVISION THR תחת הרדמה כללית השכבה על הצד חיטוי כיסוי וחיטוי כמוקבל מתן אנטיביוטיקה מניעתית ומתן הקסקפרון חתך מעל צלקת ניתוחית קודמת גישה אחורית ע"י MOORE למפרק ירך ימין , חיתוך דרך הגלוטאוס מקסימוס זיהוי ה- SHORT EXT ROTATORS , זיהוי העצב הסכיאטי ושמירה עליו חיתוך המסובבים , פתיחת הקפסולה ביצוע TROCHANTERIC OSTEOTOMY ופריקת המפרק ממצאים : ______ מטלוזיס בכמות רבה באיזור ה -CUP ו- TRUNION TAPER JUNCTION נמצא משתל SPOTRONO , נמצא משתל יציב ה - CUP נמצא LOOSE עם חסר מרגנלי בגבול העליון של האצבולום הוצאת ה- CUP רימינג הכנסת רינג ע"ש MULLER בגודל 48 הכנסת אלוגרפט לתוך הדפקט צמנטציה והכנסת CUP 45 מרטון ראש מטלי 32 קיבוע האוסטאוטומיה עם 2 סרקלאז'ים שטיפות מרובות סגירה לפי שכבות עור בסיכות חבישה ------------------ את הניתוח עברתי לפני 3 חודשים ניתוח רוויזיה בירך עברו למעשה 3 חודשים למרות שאני לוקחת טרמדקס לשיכוך כאבים אני עדיין חווה כאבים בהליכה אך במיוחד בישבה אני מרגישה כאילו אני יושבת על בליטה כואבת כנ"ל אותו סוג כאב כשאני יושנת על הגב אותו סוג כאבים בישבן שאלתי היא האם לאחר שעברו שלוש חודשים האם זה סביר להמשיך להרגיש כאבים ? ומה יכול להיות המקור לכאבים הנ"ל לתחושת הכאב בישבה כאילו על בליטה ?

ניתוחי רוויזיה כרוכים בשיעור גבוה של סיבוכים כפי שבוודאי הוסבר לך טרם הניתוח. וגם ההחלמה יכולה להיות ממושכת. לכאב מתמשך יכולות להיות מספר סיבות. מציע להגיע לביקורת אצל המנתח שלך.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי