6 חודשים אחרי ניתוח בוסטרום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

01/06/2015 | 20:00 | מאת: idanew

שלום דוקטור . אני 6 חודשים אחרי ניתוח בוסטרום שחזור atfl-cfl אני אחרי ביקורת מנתח הוא שלח אותי לעשות emg ואולטראסאונד בגלל חוסר תחושה וכאבים חזקים וגם כמה נקיעות . עשיתי emg והד"ר שעשה את הemg אמר שיש לי בעיה בעצב בגב כף הרגל בצד שמאל. זה מה שרשום בתוצאות: A study showed a mild lt. lateral branch of superficial sensory peroneal neuropathy. Normal intermediate (medial) branch. אודה לך מאוד אם תוכל להגיד לי מזה אומר ומה צריך לעשות. תודה.

ישנו נזק לעצב תחושתי באיזור הקרסול. מציע לגשת לרופא האורתופד המנתח. ניתן כבר לומר ש פיזיותרפיה עם תרגול פרופריוצפטיבי יכולה לעזור.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי