כאבים במפרק הירך ונימול בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

01/05/2015 | 19:56 | מאת: קרופניק חנה

בת 73 ,כאבים כבר שלושה חודשים במפרק ורך שמאל .בזמן קימה מישיבה מופיע נימול והרדמות לאורך הרגל כולה עד כף רגל. זה פוסק לאחר מס בת 73 ,כאבים בפרק ירך שמאל 3חודשים,קיבלתי טיפול 2זריקות ולטרן ,פיזיאוטרפיה . בזמן קימה מישיבה מופיע נימול והרדמות לאורך הרגל כולה עד כף הרגל, הנימול והירידה התחושתית פוסקים לאחר מס דקות הליכה . ליפני 3 ימים קיבלתי זריקה DEPO MEDROL 40 MG עדיין אין שיפור במצב העצב , כמה זמן בארך ,עד השיפור במצבי , רב תודות חנה קרופניק. ,

התיאור שאת מוסרת מצריך פניה לאורתופד , בירור, והחלטה על טיפול בהתאם לאבחנה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי