אחרי ניתוח בוסטרום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

29/04/2015 | 22:36 | מאת: אחרי ניתוח בוסטרום

שלום ד"ר. אני כחמישה חודשים אחרי ניתוח בוסטרום בקרסול שמאל כרגע בשיקום בפיזיותרפיה. עד עכשיו ישלי כאבים באזור הצלקת בקרסול. מתקשה בהליכה ישלי גם כמו זרמים לאורך כל כף הרגל, וגם קליקים כואבים שאני מזיז את הקרסול .כמו כן ישלי כאב חד בצד הפנימי האחורי של הקרסול הפיזיותרפיסט אמר שיש לי השטחה של כף הרגל והיפרפרונציה והוא חושב שיש אי ספיקה של טיביאליס פוסטריור בגלל שהקרסול קורס פנימה . הפיזיותרפיה מגבירה את הכאבים. הביקורת אצל המנתח עוד חודש . אשמח לייעוץ מה לעשות האם צריך לעשות בדיקות או צילומים או ממה נובעים הכאבים. תודה רבה.

לאור המידע שאתה מוסר - כדאי לבצע US של קרסול וכף רגל או MRI להערכת הגיד ולגשת לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי