CT גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

28/04/2015 | 19:52 | מאת: LUB

שלום חברים בעקבות כאבי גב עשיתי CT אשמח להסבר בינתיים עד האורטופד: בלט דיסק L4-L5 בקע דיסק מרכזי אחרוי בגובה D11-D12 הלוחץ על עמוד שדרה בלט דיסק כללי בגובה D12-L1 הודגמה סקלרוזציה במפרקים הסקרו איליאקלים דו"צ עם סימני אנקילוזיס.יש לציין שבמפרקים נכללו חלקית בלבד לשדה הסריקה מומלצת הדמיה נוספת של מפרקים הסקרו איליאקלים - MRI תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ישנם שינויים שחיקתיים בעמוד השדרה ובדיסקים הבין חולייתיים, היכולים להיות קשורים לכאב גב. ישנם שינויים במפרקים הסקרואילאקלים המצריכים בירור נוסף.

01/05/2015 | 17:08 | מאת: LUB

תודה ד"ר מה זה |שינויים במפרקים הסקרואילאקלים

מנהל פורום אורתופדיה - כללי