חבלה ברגל מנפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

18/04/2015 | 19:17 | מאת: דן

אשתי נפלה אתמול בבית ושברה את כתף ימין, אבל לא ניתן לשים גבס, וכן קיבלה מכה חזקה מאד ברגל שמאל. במיון בבי"ח עשו צילום וקבעו שאין שבר ברגל ולא המליצו על שום טיפול. האצבעות זזות וניתן לדרוך. אבל הרגל נפוחה ,וכואבת לא פחות מהשבר. יש שטפי דם בכמה מקומות. כל תזוזה גורמת כאבים חזקים, במיוחד מאחורי הברך. מה הטיפול הנכון ? האם לפנות לאורטופד נוסף?

מציע בהחלט לפנות לאורתופד או טראומטולוג בקופת חולים. אם אין זמינות - גם רופא המשפחה יכול לעזור.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי