mri לאחר 11 חודשים של ניתוח של שיחזור acl

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

15/04/2015 | 18:09 | מאת: מאור

שלום דוקטור סוף סוף קיבלתי את התוצאות Mri שעשיתי בברך לאחר ניתוח acl הכל תקין חוץ משני דברים ואני יצטט מהספח:שינויים פיברוטים קלים בשומן הופה לאחר ארטרוסקופיה. ומודגמת מלאות פיברוטית ברוחב של 1.8 ס''מ עומק של 1.3 ס''מ וגובה של 0.8 ס''מ באספקט הקידמי האינטרקונדילרי של הברך-יכולה להתאים לCYCLOPS LESION V

אם ישנה בעיה כלשהיא בברך שבגללה בוצע ה MRI - מציע לפנות לרופא ששלח אותך לבדיקה. אם אין בעיה והבדיקה שגרתית- כדאי גם לפנות לרופא . בכל מקרה- ציקלופס הוא נגע בשתל הגורם להפרעה ביישור הברך. אם ישנה הפרע כזו - יש טיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי