שברים באגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

16/03/2015 | 22:47 | מאת: טל

היי לפני כבערך שלושה חודשים שברתי את האגן ברמוס פוביס עליון תחתון דו צדדי... ובסקרום דניס 1 משמאל... כשלושה שבועות לאחר הפציעה התחלתי לעשות פזיוטרפיה והידרוטרפיה וכחודשיים אסור היה לי לדרוך כלל על רגל שמאל ולפני כחודש אישרו לי דריכה... כמובן שלאחר שאישרו את הדריכה אני עושה תרגילים יותר קשים... אך עדיין יש כאבים ועדיין אני לא מצליחה ללכת ללא קביים... רציתי לדעת מתי אוכל ללכת ללא קביים להערכתך? וכמה זמן לוקח החלמה מלאה של שברים מסוג זה?... אני בת 20.. תודה מראש

חיבור ממשי מושג בדרך כלל כ 3 חדשים לאחר הפגיעה .תוצאת שיקום סופית מושגת בדרך כלל, בהנחה שתמשיכי ב PT , ואין נזקים נוספים, בין חצי שנה לשנה מהפגיעה. דרוש כמובן מעקב אצל אורתופד. בהצלחה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי