כאבים בשוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

23/02/2015 | 00:42 | מאת: רוני

שלום, אני בת 22 בדרך כלל בריאה (טפו טפו טפו) וללא מחלות עבר. ביומיים האחרונים אני סובלת מכאב חזק מאוד בשוק ברגל שמאל באזור medially anterior מניחה שמגיע מאזור הtibia או tibialis anterior שמופיע רק בזמן הליכה, כשאני עומדת או מפעילה לחץ על הרגל אין כאב אך בזמן הליכה אני מרגישה כאבים מאוד ממוקדים ברגל שמקשים על ההליכה וברגע שאני מפסיקה ללכת הכאב עובר (עם קצת רזוננס אבל עובר). חשוב לציין שאינני עושה ספורט ומכיוון שאני סטודנטית רוב הסיכויים שלא הופעלו שום מאמצים על הרגל. האם העניין דורש בדיקה או שאפשר לחכות עד שהכאב ייפתר מעצמו? (שוב, הכאב הופיע רק לפני יומיים) תודה מראש.

חכי יום יומיים . תוכלי להשתמש בתרופות נגד כאבים . אם לא משתפר או מחמיר- פני מיד לרופא.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי