עם פריצות דיסק ולאחר התקף גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

14/01/2015 | 19:06 | מאת: ברוך

שלום, אני סובל מספר שנים מפריצות דיסק אך למדתי לחיות עם הכאב שהולך ובא. לפני כשלושה שבועות חטפתי התקף גב ולא יכולתי לעמוד. בעצם,עד היום אני בבית עם כאבים. בעבודה החליטו לבוא לקראתי ולקנות לי כסא אורטופדי. רציתי לדעת על איזה כסא מומלץ, גם היקרים יותר, או שבכלל עדיף לקנות מושב אורטופדי מדוקטור גב, ואם כן מה מומלץ תודה

כיסא אורתופדי הוא מונח מסחרי. בדרך כלל הכוונה היא לכסא ניתן לכוונון שיש בו תמיכה לגב המתני. קנה את מה שנוח לך. אין בדרך כלל יתרון משמעותי למותגים ידועים המשקיעים הרבה בפירסומת ויחסי ציבור.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי