דלקת לאחר נקע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

18/11/2014 | 19:58 | מאת: אילה

שלום, לפני ארבעה וחצי חודשים נקעתי את הקרסול. כיום יש עדיין נפיחות והגבלה בטווח התנועה. היום בצעתי בדיקת אולטרסאונד, ואובחנה דלקת והצטברות נוזלים. מה מומלץ לעשות, ומה הסיכוי להחזיר את מצב הרגל לקדמותו, כפי שהיה לפני הפציעה? בברכה, אילה

מומלצת פניה לאורתופד . נדרשת בדיקה גופנית ועיון בממצאי הדימות -צילום , US , שקילת בדיקות דימות נוספות . התיאור של בצקת כפי שצוטט הוא חלקי ואינו מכוון לאבחנה ספיציפית.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי