פענוח ct והמלצה לטיפול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

17/11/2014 | 00:25 | מאת: עידן

שלום ד"ר. אודה לך אם תעזור לי לפענח את תוצאות הct ומה ההמלצה שלך לטיפול. נ.ב. מיועד לניתוח בוסטרום פרטים :חבלה - לצורך הערכת התאלוס. ידוע לנזק לרצועות על פי סונר. מודגם os subfibulare קטן. כמו כן os trigonum דו"צ, מימין מחובר. עיבוי ניכר של הרקמות הרקות סביב הפטישונים ונוזל תוך מפרקי מוגבר בין הטיביאה לתאלוס. התאלוס שמור. בצקת של ברק מול הרכות בגב כף הרגל יתר מבנה גרמי ומרווחים מפרקיים שמורים. אודה לך אם תסביר לי מה זה אומר ומה ההמלצה שלך לטיפול. תודה

בתיאור ה CT יש ציון של שינויים ברקמות של איזור הקרסול הקשורים כנראה לחבלות או נקעים חוזרים. ההחלטה על הניתוח לא תלויה ב CT . הCT מהווה מעין מפת דרכים לאורתופד המנתח. אשר אמור לבדוק את הקרסול ולהחליט עם המטופל על הצורך בטיפול. ניתוחי או שמרני.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי