פציעה בשריר התאומים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

12/11/2014 | 17:05 | מאת: לו

שלום, לפני כשבוע במהלך שיעור טניס הרגשתי "בום" בשריר התאומים ברגל שמאל. בקושי הגעתי הביתה ובערב כבר לא יכלתי לעמוד על הרגל. ביום שני עשיתי אולטראסאונד והיום התקבלה תשובה: " בחלק האחורי הודגם שטף דם בקוטר 3 ס"מ. .GC- חשד לקרע בגודל 2.2 ס"מ בחלק המדיאלי של גיד ה" התור לרופא רק בימים הקרובים. מה זה אומר ? ומה עלי לעשות. לא לעשות עד אז? בעוד חודשיים יש לי חופשת סקי מתוכננת , האם זה יהיה אפשרי לדעתך. תודה מראש

מנוחה עם רגל מורמת וקירור המקום. טיפול נגד כאבים.

20/11/2014 | 10:11 | מאת: לו

תודה רבה על תשובתך. עברו כבר שבועיים ושטף דם טרם עבר, למרות שהרגל במנוחה. סיימתי עם הכדורים לפני מספר ימים וכבר 2 לילות לא ישנה כל כך טוב בגלל הרגל. בתחילת שבוע הלכתי לפיזיוטרפיה ואמרו שעוד מוקדם להתחיל והרגל צריכה להיות במנוחה. בבוקר לפני יומיים התעלפתי,שזה לא קרה לי בעבר ( לא יודעת האם זה קשור). שאלה : כמה זמן הרגל אמורה להיות במנוחה? האם לאחר שבועיים יכולה להתחיל לעבוד?( אני עובדת 9 שעות בישיבה ) שאלה נוספת : יש לי הזמנה לחופשת סקי לעוד חודשיים? האם יש סיכוי מוגבר לאחר הפציעה הזו בטווח כזה קצר? תודה מראש על התשובה

מנהל פורום אורתופדיה - כללי