בדיקת MRI ברך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

10/11/2014 | 14:03 | מאת: לילך

ד"ר בושראי שלום רב, עברתי בדיקת MRI בברך שמאל ולהלן התוצאה- "הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מינימאלית, ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית". אשמח לדעת מה זה אומר ? נשלחתי לבדיקה ע"י מוקד חירום עקב כאבים, עכשיו עם התוצאה עלי לקבוע תור לאורתופד. האם כל אורתופד יוכל לעזור לי, או שמא עלי לפנות למומחה לברכיים ? תודה רבה !!!

האם אתה בטוח שעברת MRI? התשובה נראית כתשובה של בדיקת US והיא תקינה. אני מעריך שכל אורתופד יוכל לעזור לך.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי