שיברי מאמץ שוקיים וירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

10/11/2014 | 11:50 | מאת: שירז

שלום, קוראים לי שירז אני בת 19 משרתת בצבא במהלך קורס מדא"ג נפצעתי וגילו אצלי 5 שיברי מאמץ ברגל ימין- בשליש עליון של הירך דרגה 3, בשוק בשליש אמצעי דרגה 3 ותחתון דרגה 3 ברגל שמאל בשליש עליון של הירך דרגה 2 ובשוק בשליש עליון דרגה 2 אני כרגע בגימלים בבית במשך חודשיים וחצי על קביים-האורתופד אר דריכה על רגל ימין. הבעיה שאז גם רגל שמאל הייתה פצועה ולא יכולתי ללכת עם קביים כי זה העמיס על רגל שמאל אז הייתי על כיסא גלגלים. עכשיו כבר אין כאבים. האם להמשיך עם הקביים על רגל ימין כי זה מרגיש כאילו היא הבריאה? האם להמנע עדיין מספורט ופעילויות גופניות או להתחיל להתאמן ואם כן במה כמה איזה מינון וכ'ו תודה מראש

לאחר חדשיים וחצי על קביים - סביר שניתן לרדת מהם. את חייבת להבדק ע"י אורתופד טרם החלטה על שיבה לפעילות.

16/11/2014 | 21:30 | מאת: שירז

סליחה עדיין לא עברו הכאבים לגמרי. ותודה רבה אלך להיבדק

מנהל פורום אורתופדיה - כללי