מדרסים עבים מדי?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

03/11/2014 | 09:46 | מאת: דוד

לאחרונה התחלתי להסתובב עם מדרסים שהותאמו אישית לכף הרגל שלי באמצעות דגימת גבס. אך למרות זאת בעקבות שימוש במדרסים אני מרגיש צפיפות באצבעות בכף הרגל שלי בתוך הנעל. וזאת למרות שנעל הספורט שלי יחסית רחבה ועם נפח פנימי גדול. אני מרגיש שהמדרסים עבים מדי ולכן מקטינים את נפח פנים הנעל. פניתי אל המידרסן והוא אמר לי שזה הסטנדרט המקובל והם לא מייצרים מדרס דק יותר. האם מדרסים באמת אמורים להיות עבים? האם למישהו יש פתרון מסוים מנסיונו?

ראשית- מציע להוציא את הרפידה המקורית של הנעל ורק אז להכניס את המדרס. אם בכל זאת צפוף - בדרך כלל נעל עם מחצית מספר גבוה יותר תפתור את הבעיה . יש גם אפשרות לייצר מדרסים דקים יותר - זו בדרך כלל אפשרות הכרוכה בתשלום נוסף . מדרסים אלה עשויים מחמרים דקים וחזקים יותר.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי