סדק בקרסול בילדה בת 6

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

03/11/2014 | 08:55 | מאת: אושרית

שלום, לפני כשבוע בתי גובסה עקב סדק בקרסול. היא נעזרת בקביים, אך לפעמים נוח לה יותר לדרוך על הרגל עם הגבס. כבר לא כואב לה כשהיא דורכת על הרגל (למרות שאני מבקשת ממנה להשתדל לא לדרוך, כי אולי לאורך זמן כן יכאב לה). האם אכן אסור לה לדרוך על הרגל עם הגבס? תודה, אושרית

סדקים יש בשמשות. בעצמות ישנם שברים. אם לילדה יש שבר ונאמר לה לא לדרוך - מציע לבצע את הוראות הרופא. אם לא נאמר דבר - מציע לשאול את הרופא המטפל בה . בכל מקרה - כדי לתת תשובה ברורה נחוצה אבחנה מדוייקת.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי