מפרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

29/10/2014 | 15:38 | מאת: ליאורה

שלום, במפרק הירך נשחק הסחוס כמעט במלואו. מידי פעם כאבים, מתגברת באמצעות הליכה ובעיקר שחיה על בסיס קבוע. הטיפול היחיד שהוצע לי הוא ניתוח - במועד שאחוש שאיכות החיים שלי נפגעת. לאחרונה התחלתי במשחר כדורשת. לאחר האימון חשתי כאבים , (לא במהלך האימון). מבקשת לשאול האם פעילות מסוג זה פוגעת לטווח הארוך ומאיצה את הצורך בניתוח ? תודה רבה

בכדורשת הפעילות נושאת משקל , ויכולה לגרום לכאבים. אם את מצליחה לשחק ואין כאב ממשי - הרי כנראה המצב שלך סביר תפקודית. לשאלתך -לא.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי