שבר בצלעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

29/10/2014 | 09:11 | מאת: ש

שלום, לפני מספר ימים בעקבות מפילה יש לי שברים ב3 צלעות (קצוות קדמיים). מה זמן ההחלמה ומתי אפשר לחזור לפעילות גופנית ריצה למרחקים ארוכים? כמו כן, איזה פעילות גופנית אפשר לעשות בזמן ההחלמה (רכיבה על אופני כושר) ? תודה

זמן ההחלמה הוא כ 6 שבועות. ניתן לחזור לפעילות גופנית לאחר מספר ימים . כל פעילות תגרום לכאבים קרוב לודאי, כולל אופניי כושר. כיוון שהכאב קשור לנשימה. הדילמה היא בין הרצון להתאמן לבין הכאב. וכל ספורטאי בוחר לו את המועד המתאים .

מנהל פורום אורתופדיה - כללי