זיכוי על מדרסים בהתאמה אישית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

24/10/2014 | 10:44 | מאת: טל פנחס

שלום, אני מבוטח במכבי זהב וב10 שנים האחרונות אני קונה כל שנה מדרסים בהתאמה אישית עם ההחזר למבוטחי מכבי. כל שנה אני צריך ללכת ולקבוע תור לאורתופד בשביל אותו אישור שמזכה אותי בהנחה על המדרסים. רציתי לקבוע תור, אך התור הכי קרוב הוא בעוד כ3 שבועות ובשעו שאינן מאפשרות לי הגעה. האם אפשר לקבל את האישור הנ"ל ישירות מבלי לבקר אצל אורתופד? הבעיה שלי היא מולדת וקבועה, כך שאין צורך באיבחון נוסף או בביקור אצל אורתופד. כרגע אני סובל מכאבים ואיני רוצה לחכות מעל חודש עד שכל ההליך הבירוקרטי + הייצור של המדרסים יגמר. בתודה, טל.

לא מכיר נוהל במכבי המאפשר דילוג על המפגש עם אורתופד. אתה מוזמן להגיע אלי למכבי בשעות הקבלה ללא קביעת תור. אך יתכן שתצטרך להמתין זמן מה בפרוזדור .

מנהל פורום אורתופדיה - כללי