תחושה מוזרה ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

16/10/2014 | 07:45 | מאת: עירית

הרייני עוסקת בספורט חובבני 3-5 פעמים בשבוע, כולל תרגילי כוח. ביממה האחרונה החלה לי ביד ימין תחושה מוזרה, כמו חוסר זרימת דם טובה. אין נימול, אין כאב רק תחושה מוזרה של משהו לא תקין. אין בעיה לבצע תרגיל פוש אפ (כפיפות מרפקים), אבל סיבוב חבל קפיצה או ניסיון להיתלות על מתח גרם כאב וחולשה ביד. הנקודה הכואבת היא בצד הפנימי של האמה, באמצע וקצת יותר לכיוון המרפק. מה יכול להיות המקור לתחושה וכאב כאלה?? תודה, עירית

התיאור מתאים לבעיה עצבית. (כללית ,מקומית או מוקרנת מהצואר. מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי