טריאתלון..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

14/10/2014 | 19:29 | מאת: אריק

1.בגובה L4-L5 בלט דיסק יקפי גורם להשטחה של השק והיצרות פורמינלית קלה.כמו כן קיים מרכיב בולט פורמינלי של הבלט עם מלאות וצחיקת שומן באזור פורמן ימני בגובה זה.נממצא יכול להתאים לקליניקה ,גורם להיצרות פורמינלית. 2.בגובה L5-S1 בלט דיסק היקפי קל גורם לאימרסיה על השק הדוראלי ללא היצרות פורמינלית משמעותית.קיים רושם של התעבות של שורש L5 מימין ייתכן חלק מנתונה הקלינית. יש לי כאבים באזור גב תחתון עם נטייה לכיוון האגן. רציתי לדעת מה פירוש הממצאים בct. לציין אני מתחרה בתחום הטריאתלון אחרי תחרות חצי איש..ולפני תחרות איש ברזל.. הכאבים טורדניים ומציקים באימונים.. אודה חוות דעתך בנושא

יש לך שינויים נווניים שחיקתיים בעמוד שדרה מתני. הם יכולים בהחלט לגרום לכאב ואי נוחות באימונים. מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי