שינויים ניווניים דיסקלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

05/10/2014 | 14:44 | מאת: נטשה

שלום רב, בתוצאות בדיקת CT של עמוד השדרה הצווארי בגבהים C1-T1 היה כתוב: בגובה C6-7: שינויים ניווניים דיסקלים עם היצרות המרווח הבין חולייתי והמעבר העצבי הימני. אין לחצים על מרכיבים עצבים נוספים. מה זאת אומרת? האם זה יכול לגרום לנמלול ברגלים ובידיים? בתודה מראש, נטשה

שינויים שחיקתיים הקשורים לוותק בעמוד השדרה הצוארי. יתכן שיש לשינויים קשר לנמלול. מציע לפנות לאורתופד.

14/10/2014 | 10:12 | מאת: נטשה

תודה רבה. האורתופד אמר שה-CT בסדד וצריך לחכות לתוצאות של EMG. איך אפשר לטפל בשינויים שחיקתיים? בברכה, נטשה

הממצא של שינויים שחיקתיים לכשעצמו אינו דורש טיפול. אם יש בעיה קלינית שקשורה לשינויים אלה - מטפלים ספיציפית.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי