זריקת קורטיזון לכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

02/10/2014 | 10:54 | מאת: יואב

שלום ותודה מראש, אני סובל כחצי שנה מכאבים בכתף, כאב שהתפשט למרפק וצד שמאל של הגב. הופנתי לאורטופדיה שלא עזרה במיוחד, וצילום אולטראדאונד הראה שאין קרע בגיד. הרופא רוצה שאקבל זריקת קורטיזון ואמר שזה חלק מהתהליך ושלא יכול לשלוח אותי לMRI ללא שלב זה ובדיקה אם עוזר, דבר שנראה לי מוזר לתת זריקת סטרואידים בלי שיש אבחנה ברורה.. אשמח להתייחסות, האם כדאי לקבל את הזריקה? תודה, יואב

אני נוהג להזריק סטרואידים כשיש לי מושג ברור לגבי האבחנה . האבחנה יכולה להיות קלינית ולאו דוקא קשורה לבדיקת MRI

מנהל פורום אורתופדיה - כללי